A Mikulás mesés kalandjai Avalóniában

2019. november 30. és december 8. között!

Elza és Anna hercegnő, Olaf, Aladdin, Jázmin, Pókember, a Fekete Pókember, Woody, Buzz Lightyear, Gru, Grincs, a Mignonok és természetesen a Mikulás. Az Avalon Park 2019-es Mikulás show-ján is a gyerekek legkedveltebb mesehősei lenyűgöző produkciókkal és interaktív játékokkal csalnak mosolyt a gyermekek arcára a mesevilággá változott Avalóniában!

Kedves Szülők!

Az előző évek nagy sikerére való tekintettel 2019-ben struktúrájában az előző évekhez hasonló Mikulás programot álmodtunk meg a családok számára, ahol az interaktív előadások révén részesei lehetnek a lenyűgöző színpadi díszlet, a mesefigurák és filmhősök, valamint maga a Mikulással való találkozás együttes élményének.
A programsorozat 2019. november 30-tól december 8-ig tart, hétköznapokon (december 6. péntek kivételével) négy előadással 10:00, 15.00, 17.00 és 19.00 órai kezdettel, hétvégén és december 6-án pedig öt előadással 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00 órai kezdettel. Minden előadás a felsorolt órákban egészkor kezdődik az ünnepi díszekbe öltöztetett Avalon Park főbejáratánál található karácsonyfa mellett. A mintegy 20 perces szabadtéri interaktív játékot követően egy pár perces séta után a Konferencia Központban nézhetik meg az „Avalóniában a játékok életre kelnek” című körülbelül 40 perces mesejátékot elkápráztató színpadi díszlettel, fény- és hangtechnikával, színművészek előadásában. A Mikulással való találkozásra és az ajándékosztásra az előadás után kerül sor a Konferencia Központ előterében kialakított Mikulás trónusnál, ahol vendégeinknek a családi fotók elkészítésére is lesz lehetősége. Az előadások (a szabadtéri játék és az „Avalóniában a játékok életre kelnek” című előadás) hossza: kb. 60 perc
Belépőjegy: a gyermek belépőjegy 7000 Ft, mely magában foglalja a mesefigurák szabadtéri interaktív játékát, az „Avalóniában a játékok életre kelnek” című előadáson való részvételt, a találkozást a Mikulással, a Mikulás ajándékcsomagját és az adott napra szóló belépést a Maya Játszóparkba. Amennyiben szeretné gyermekét bekísérni az előadásra, úgy 3.500 Ft-os kísérőjegyet szükséges vásárolni foglalási felületünkön keresztül. Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy egy gyermekjegy mellé, maximum 2 db kísérőjegy vásárolható, melyekhez egy-egy Avalon bögrét adunk ajándékba, amit a helyszínen vehetnek át vendégeink a jegy érvényesítésekor!
Amennyiben legalább 19 fős óvodai vagy általános iskolás csoporttal érkeznek, a belépőjegy ára 2.500 Ft/fő. A kedvezményes jegyár csak és kizárólag a hétköznapi (hétfőtől csütörtökig) 10:00 és 15:00 órás előadásra foglalás esetén érvényes (kivéve a december 6-i előadásokat!), 2 kísérő ingyen belépésére jogosít és nem tartalmazza az ajándékcsomagot.
Amennyiben legalább 19 fős óvodai vagy általános iskolás csoporttal érkeznek, a kedvezményes ár: 5.500 Ft/fő, (ötezer-ötszáz forint) mely tartalmazza az előadáson való részvételt, belépőt a Maya Játszóparkba, a találkozást a Mikulással és az ajándékcsomagot. A kedvezmény a december 6-i előadásokra nem vonatkozik és nem tartalmazza a kísérőjegy árát (3.500 Ft/fő – háromezer-ötszáz forint).
Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy csoportos jegy foglalása csak a mikulas@avalonpark.hu vagy a +36-20/ 213-15-31- es telefonszámon lehetséges!
Kérdés esetén állunk rendelkezésükre a mikulas@avalonpark.hu e-mail címen vagy a +36-20/ 213-15-31- es telefonszámon.
Csöppenjenek bele Avalónia varázslatos mesevilágába és gazdagodjon az egész család felejthetetlen élményekkel az ország egyik legizgalmasabb Mikulás programján!
Bővebb információk a linkre kattintva! Kérjük figyelmesen átolvasni!


Jegyek
Helyválasztás
Adatok
Fizetés


Vásárolni kívánt gyerek (14 éves korig) jegyek száma

Vásárolni kívánt kísérő (14 éves kortól, gyerek jegyekként maximum 2 db) jegyek száma
Tovább