Varázsvilág éjszakája Avalóniában

2021. december 1. és 6. között!

Idén a Mikulás mellett, Harry Potter, Hermione, Dumbledore, Voldemort, Grincs, Demóna, Jack Spenót, Majmóca, valamint koboldok és tündérek érkeznek a mesebeli Avalóniába, hogy minden eddiginél szebb élményekkel ajándékozzák meg a családokat. Az Avalon Park 2021-es Mikulás show-ján is lenyűgöző produkciókkal és interaktív játékokkal csalnak mosolyt a gyermekek arcára a legkedveltebb mese- és filmhősök.

Kedves Szülők!

Az előző évek nagy sikerére való tekintettel 2021-ben struktúrájában az előző évekhez hasonló Mikulás programot álmodtunk meg a családok számára, ahol az interaktív előadások révén részesei lehetnek a lenyűgöző színpadi díszlet, a mesefigurák és filmhősök, valamint maga a Mikulással való találkozás együttes élményének.

A programsorozat 2021. december 1-6-ig tart, hétköznapokon (december 6. hétfő kivételével) négy előadással 11:00, 14:00, 16:00 és 18:00 órai kezdettel, hétvégén és december 6-án pedig öt előadással 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00 órai kezdettel. Minden előadás a felsorolt órákban egészkor kezdődik az ünnepi díszekbe öltöztetett Avalon Park főbejáratánál található karácsonyfa mellett. A mintegy 20 perces szabadtéri interaktív játékot követően egy pár perces séta után a Konferencia Központban nézhetik meg az „Télanyó tündérmeséje” című körülbelül 60 perces mesejátékot elkápráztató színpadi díszlettel, fény- és hangtechnikával, színművészek előadásában. A Mikulással való találkozásra és az ajándékosztásra az előadás után kerül sor a Konferencia Központ előterében kialakított Mikulás trónusnál, ahol vendégeinknek a családi fotók elkészítésére is lesz lehetősége.
Az előadások (a szabadtéri játék és a „Télanyó tündérmeséje” című előadás) hossza: kb. 90 perc.

Belépőjegy: a gyermek belépőjegy 8.500 Ft, mely magában foglalja a mesefigurák szabadtéri interaktív játékát, az „Télanyó tündérmeséje” című előadáson való részvételt, a találkozást a Mikulással, a Mikulás ajándékcsomagját és az adott napra szóló belépést a Maya Játszópark kültéri részébe. Amennyiben szeretné gyermekét bekísérni az előadásra, úgy 4.500 Ft-os kísérőjegyet szükséges vásárolni foglalási felületünkön keresztül. Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy egy gyermekjegy mellé, maximum 2 db kísérőjegy vásárolható.

Amennyiben legalább 20 fős óvodai vagy általános iskolás csoporttal érkeznek, a belépőjegy ára 3.500 Ft/fő (háromezer-ötszáz forint). A kedvezményes jegyár csak és kizárólag a hétköznapi (hétfőtől csütörtökig) 11:00 és 14:00 órás előadásra foglalás esetén érvényes (kivéve a december 6-i előadásokat!), 2 kísérő ingyen belépésére jogosít, továbbá tartalmazza az előadáson való részvételt és egy csoki Mikulást, nem tartalmazza azonban az ajándékcsomagot.

Amennyiben legalább 20 fős óvodai vagy általános iskolás csoporttal érkeznek és igényt tartanak az ajándékcsomagra, a belépőjegy ára: 5.500 Ft/fő, (ötezer-ötszáz forint). A kedvezményes jegyár csak és kizárólag a hétköznapi (hétfőtől csütörtökig) előadásra foglalás esetén érvényes (kivéve a december 6-i előadásokat!), 2 kísérő ingyen belépésére jogosít, tartalmazza az előadáson való részvételt, belépőt a Maya Játszópark kültéri részébe, a találkozást a Mikulással és az ajándékcsomagot.

Csoportos jegyvásárlásra kizárólag a +36-20/666-54-11-es telefonszámon van lehetőség.

Kérdés esetén állunk rendelkezésükre a mikulas@avalonpark.hu e-mail címen vagy a +36-20/213-15-31- es telefonszámon hétköznapokon munkaidőben 8.00 és 17.00 óra között.

Csöppenjenek bele Avalónia varázslatos mesevilágába és gazdagodjon az egész család felejthetetlen élményekkel az ország egyik legizgalmasabb Mikulás programján!

Bővebb információk a linkre kattintva!
Kérjük figyelmesen átolvasni!

Jegyek
Helyválasztás
Adatok
Fizetés


Vásárolni kívánt gyerek (14 éves korig) jegyek száma

Vásárolni kívánt kísérő (14 éves kortól, gyerek jegyekként maximum 2 db) jegyek száma
Tovább